image/svg+xml

Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuzda kalite çalışmalarının yürütülmesi, kurumda kalite kültürünün geliştirilmesi ve kalite süreçlerinin iyileştirilmesi kapsamında Meslek Yüksekokulumuz idari ve akademik insan kaynağımıza yönelik "
Birim İç Değerlendirme Raporunun Yazılması Sürecinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar" konulu eğitim düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Birim Kalite Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Hatice KARALI’ nın eğitici olarak yer aldığı eğitim ile mevcut insan kaynağımıza Birim İç Değerlendirme Raporunun (BİDR) Yazılması Sürecinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar hakkında bilgiler verildi.

Eğitimde söz alan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER; "Üniversitemizin devamlılığına büyük önem verdiği kalite süreçlerine paralel olarak Ulus Meslek Yüksekokulu olarak çalışmalarımıza büyük bir titizlikle devam etmekteyiz. Tüm paydaşlarımızın katılımı ile hazırlanan eylem planımız ve gelecek kalite hedeflerinde iyi bir yol aldığımızı düşünmekteyim. Başta bu konuda bize her daim destek ve yol gösterici olan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN ile Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü ve Birimimiz Kalite Komisyonu Üyelerimize teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Eğitim, konu ile ilgili görüş alışverişi ve akademik, idari insan kaynağı tarafından yöneltilen sorular ile son buldu.

• Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

• Birim İç Değerlendirme Raporunun Yazılması Sürecinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ile ilgili eğitim düzenlendi

• Meslek Yüksekokulumuz İşyeri Uygulama Eğitimi ile Başarı Göstermeye Devam Ediyor.

• TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Üç Proje ile Desteklenmeye Hak Kazandı.

• Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri Ulus Belediyesi Tarafından 2021-2022 Akademik Yılı Nedeniyle Düzenlenen Etkinlikte Bir Araya Geldi

• 2021-2022 Akademik Yılının İlk Mesleki Söyleşisi Ergonomi Üzerine Gerçekleştirildi.

• Meslek Yüksekokulumuz Mezunlar Buluşması Etkinliği Düzenlendi

• Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri İşyeri Uygulama Eğitimi Sonucu Elde Ettikleri Yüksek Başarı Oranı İle Dikkat Çekmekte

• Öğrenciler "Mesleki Söyleşiler" ile geleceğe hazırlanıyor

• Meslek Yüksekokulumuzda Ormancılık Haftası Kapsamında Küresel İklim Değişimi Bağlamında Türkiye Ormanları Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi