image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri Ulus Belediyesi Tarafından 2021-2022 Akademik Yılı Nedeniyle Düzenlenen Etkinlikte Bir Araya Geldi

Ulus Belediye Başkanlığı tarafından her akademik yıl öncesi düzenlenen ve geleneksel hale getirilen "Ulus'a Hoş Geldin, Tanışma" etkinliği Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, akademik ve idari insan kaynağımız ile öğrencilerimizin yoğun katılımı ile Ulus Doğa Park Otelde gerçeleştirildi.

Etkinlik kapsamında Ulus Doğa Park Otelde buluşan öğrencilere Ulus Belediye Başkanlığı tarafından çeşitli ikramlar gerçekleştirilerek, öğrencilerin canlı müzik eşliğinde hoş vakit geçirmeleri sağlandı. Etkinlik başlangıcında açılış konuşmalarını gerçekleştiren Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı;" Ulus İlçemizdeki eğitim öğretim yolculuğumuz 10 senelik bir geçmişe sahip, 2017 yılı itibari ile bugünkü Ulus Meslek Yüksekokulu adına kavuşmamız ve sonrasındaki süreçte her geçen gün öğrenciler, mezunlar ile akademik ve idari insan kaynağımızla büyük bir ailenin üyesi olmak bizlere son derece mutluluk ve guru vermekte. Meslek Yüksekokulumuzun kuruluş aşamasında ve bugünkü statüsünü kazanmasına yoğun emeği olan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun'a, Meslek Yüksekokulumuzun yapım ve bugünkü fiziksel şartlarına kavuşması ile öğrencilerimizin ilçemize geldiği ilk günden itibaren desteklerini her daim hissettiğimiz Ulus Belediye Başkanlığımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Sözlerimi Ulus İlçemizde olma nedenimiz ve önceliğimiz olan Bartın Üniversitemiz Ailesinin yeni üyeleri kıymetli öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar dileyerek son vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarında söz alan Ulus Belediye Başkanı Uzun;"Hepiniz ilçemize birkez daha hoşgeldiniz. Sizlerin İlçemizdeki varlığı bizim ulusal ve uluslararası tanınırlığımız ve ilçemizin gelişmesi odaklı projelerimiz açısından çok önemli. Bizde misafirlik ilk gündür artık her biriniz Ulus İlçemizin birer ferdisiniz. Bizlere her daim yol gösteren ve desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüze, öğrencilerimizin eğitimi ve ilçemizde bulundukları süreçte mutlu huzurlu olamalrı için yoğun mesai harcayan meslek yüksekokulumuz akademik ve idari insan kaynağına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Üniversitemiz Rektörü Sn. Orhan Uzun konuşmalarına  Sezai Karakoç'a ait Ey Sevgili şiirinden bir kesit okuyarak başlarken;"Bugün burda olmak siz sevgili öğrencilerimizle biraraya gelmek benim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı. Ulus İlçesine her geldiğimde Üniversitemiz misyon ve vizyonuna uygun olarak gelişen ve her gün daha iyiye giden bir yapı ile karşılaşıyorum. Siz kıymetli öğrencilerimiz bizlerin en büyük hazinesi ve geleceğe uzanan ışıklarısınız. Ulus Belediye Başkanlığımızın Meslek Yüksekokulumuza verdiği ve devamlılığının olacağını iyi bildiğim destekler için kendileri ve çalışanlarına, Ulus Meslek Yüksekokulu çatısı altında yoğun mesai harcayan ve gerek mezunların gerekse öğrencilerimizin başarılarına katkı sunan mesai arkadaşlarıma teşekkürleri sunuyorum. Son sözümde siz kıymetli öğrencilerimize sizlerin Üniversitemiz çatısı altında bulunması, ailemizin birer parçası olmanız çok önemli; şuanda bulunduğunuz yaşlar en güzel çağlarınız sizlerden tek bir isteğim bulunuyor her daim tribünde değil odağında ol anlayışı ile sizlerin çalışmasını, öğrenmesini hatta öğrenirken eğlenmenizi istiyorum. 2021-2022 akademik yılı sizlere, bizlere ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Etkinlik öğrencilerin Üniversitemiz Rektörü Sn. Uzun ile kısa sohbetleri ve canlı müzik eşliğinde düzenlenen eğlence ile son buldu.