Giyim Üretim Teknolojisi Programından Anlamlı Ziyaret

Yüksekokulumuz Giyim Üretim Teknolojisi Programı tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında bölüm öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından Kumluca Zafer İlköğretim Okulu'na ziyaret düzenlenmiştir. Öğretim Görevlisi Kadri Akçalı ve Halide Akkuş'un organizasyonu ile düzenlenen etkinlikte bölüm öğrencileri tarafından Tekstil ve Konfeksiyon Uygulama Atölyesinde üretilen alt yaş gruplarına uygun tekstil oyuncaklarının dağıtımı yapılmıştır.
Ziyaret sırasında ana sınıfı ve ilk okul öğrencileri ile tanışan öğrencilerimiz hem oyuncak dağıtımını gerçekleştirmiş, hemde çocuklarla oyunlar oynayarak hoş vakit geçirmelerini sağlamışlardır.
  • BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında

• Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

• Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

• Birim İç Değerlendirme Raporunun Yazılması Sürecinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ile ilgili eğitim düzenlendi

• Meslek Yüksekokulumuz İşyeri Uygulama Eğitimi ile Başarı Göstermeye Devam Ediyor.

• TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Üç Proje ile Desteklenmeye Hak Kazandı.

• Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri Ulus Belediyesi Tarafından 2021-2022 Akademik Yılı Nedeniyle Düzenlenen Etkinlikte Bir Araya Geldi

• 2021-2022 Akademik Yılının İlk Mesleki Söyleşisi Ergonomi Üzerine Gerçekleştirildi.

• Meslek Yüksekokulumuz Mezunlar Buluşması Etkinliği Düzenlendi